Férfi kézilabda: súlyos sérülés miatt vége Faluvégi idényének

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.29. 20:52
Faluvégi Rudolfnak a vasárnapi, Magdeburg elleni német élvonalbeli kézilabda-mérkőzésen elszakadt a keresztszalagja a jobb térdében, így nagyjából hat hónapos kihagyás vár rá – számolt be róla a hivatalos honlapján a magyar irányító klubja, a TVB Stuttgart.

A Magdeburg elleni mérkőzésen egy támadás közben szakadt el a keresztszalag Faluvégi Rudolf jobb térdében. A klubhonlap beszámolója szerint nagyjából hat hónap múlva térhet vissza, azaz a jelenleg is zajló idényben már biztosan nem léphet pályára a 27 éves magyar válogatott irányító.Faluvégi Rudolf jobb térdében. A klubhonlap beszámolója szerint nagyjából hat hónap múlva térhet vissza, azaz a jelenleg is zajló idényben már biztosan nem léphet pályára a 27 éves magyar válogatott irányító.

„Ez sokkoló hír mindannyiunknak. Rudinak eddig sem volt túl sok szerencséje a jelenlegi idényben, és most ezt is fel kell dolgoznia. Hihetetlenül keserű ez az egész” mondta Jürgen Schweikardt, a TVB Stuttgart edzője.

Faluvégi korábban már bejelentette, hogy az idény végén távozik Németországból, és ismét Franciaországban légióskodik majd. Új klubját egyelőre nem nevezte meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik