Férfi kézi: hosszabbított a Szeged horvát alapembere

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 14:26
Alen Blazevic, a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának horvát balátlövője kettő plusz egy évvel meghosszabbította a 2016 nyarán lejáró szerződését – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

A 29 éves Blazevic 2012 óta erősíti a szegedieket, ezalatt EHF-kupát nyert, valamint a magyar bajnokságban és a kupában is ezüstérmeket szerzett. A 2015–2016-os szezonban a horvát kézilabdázó a Szeged össze bajnokiján és BL-mérkőzésén pályára lépett.

„Ciro fontos eleme a csapatunknak, örülünk, hogy a következő években is a MOL-Pick Szegedet erősíti. A védekezésben kiemelkedően teljesít, ezt az idei szezon is bizonyítja, így nem volt kérdés, hogy szerettük volna őt megtartani” – mondta Szögi Nándor, a csapat operatív igazgatója a klubhonlapnak.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Szegeden maradhatok, és részese lehetek az itt zajló projektnek. Komoly elvárásaim vannak a jövőre vonatkozóan, motivál, hogy Magyarországon bajnokságot vagy kupát nyerjünk, illetve az is, hogy előrelépjünk a Bajnokok Ligájában. Megszerettem Szegedet, örülök, hogy itt élhetek a jövőben is” – értékelt Alen Blazevic.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik