Férfi kézilabda: a Szegedet elhagyó Zvizej a Celjéhez igazolt

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 15:15
A Pick-Szegedtől távozó Luka Zvizej hét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a Celjéhez.

A Siol Sport nevű internetes újság szerint Szegeden még tartoznak Zvizejnek, aki 2003-ban távozott régi-új klubjától, amikor a spanyol Teka Cantabria játékosa lett, onnan pedig a Barcelonához igazolt, amely színeiben BL-t nyert.

A szlovén válogatott balszélsője ezt követően a Pick-Szeged játékosa lett, amelynél különösen a legutóbbi idényben ment neki a játék. A 29 éves játékos péntek délután négy évre kötelezte el magát a Celjéhez, amelynek edzője, Zvonimir Serdarusic nagy erősítésnek tartja. A Siol Sport szerint a szélsőnek több ajánlata volt, ő mégis nevelőegyesületét választotta.

„A Celje konkrét volt, emellett pedig amennyire ők lelkesedtek az átigazolásomért, ugyanannyira szerettem volna én is hazatérni. Amikor tisztázódott a helyzet körülöttem, és megkezdtük a tárgyalásokat, szinte azonnal megállapodtunk. Egyáltalán nem kértem gondolkodási időt, hanem belevágtam” – mondta Zvizej a Siol Sportnak.

Az egyesületnek nagy céljai vannak, hiszen Zvizej mellett igazolta a horvát kapust, Mirko Alilovicot, a szerb átlövőt, Momir Rnicsot, a szlovén irányítót, Nejc Poklart és a spanyol válogatott beállóst, Carlos Prietót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik