Férfi kézi: Zubai elmondta, meddig folytatja klubszinten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.18. 16:39
Bár Zubai Szabolcs a januári férfi kézilabda-világbajnokságot követően lemondta a válogatottságot, klubszinten még évekig folytatná a játékot, akár a legmagasabb szinten.

„Egyértelműen folytatom, még évekig szeretném erősíteni a Szegedet. Vannak terveim, de ki tudja még, ezekből mi és hogyan valósul meg” – idézte a haon.hu a Mol-Pick Szeged beállóját, aki szerint az új szövetségi kapitánnyal erős lesz a magyar válogatott.a haon.hu a Mol-Pick Szeged beállóját, aki szerint az új szövetségi kapitánnyal erős lesz a magyar válogatott.

„A hamarosan végbemenő edzőváltásnak köszönhetően sok jó dolog vár a válogatottra. Ljubomir Vranjes személyében rendkívül profi tréner kerül a kispadra, akiről azt is tudjuk, hogy nem vándormadár, hiszen évekig volt a Flensburg edzője. Teljesen új szisztémát hoz a magyar kézilabdába, s ez a kicsit németes, futós stílus fekszik a fiataloknak. Ezzel a generációval évekig »rendben lesz« a válogatott. A mostani fiatalok, például Bánhidi Bence, Bodó Ricsi, vagy akár a már kicsit tapasztaltabb, de még mindig 30 év alatti játékosok, mint Balogh Zsolti, Lékai Máté és Ancsin Gábor még hosszú ideig erősítik ezt a keretet. Velük nagy jövő előtt állunk, remélem, érmet is szereznek majd” – mondta Zubai.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik