Férfi kézi: Vranjes megpróbálta Veszprémbe csábítani Mikkel Hansent

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.04. 19:02
null
Hansenről nem mond le Vranjes (Fotó: AFP)
A dán BT című lap beszámolója szerint a Telekom Veszprém svéd vezetőedzője, Ljubomir Vranjes az idei év eleje óta több alkalommal is megpróbálta elcsábítani a PSG-nél kevesebb játéklehetőséget kapó dán balátlövőt, Mikkel Hansent. A veszprémi tréner a lapnak elárulta, beszélt a 2011-ben és 2015-ben is a világ legjobb kézilabdázójának választott játékossal, ám ő határozottan Vranjes értésére adta, nem akarja elhagyni a párizsi klubot.

„Megerősíthetem, hogy felvettem a kapcsolatot Mikkellel, hogy csatlakozzon a csapatomhoz. Beszéltem Hansennel és a PSG-vel is, de ennél tovább nem jutottunk, mert nem érdekelte őket a dolog” – árulta el a svéd szakember.

A Veszprém az elmúlt idények során rendre a BL négyes döntőjébe jutott, ám az idei kiírásban óriási meglepetésre már a nyolcaddöntők során búcsúzni kényszerült, miután a dán Skjern összesítésben legyőzte a magyar élklubot. A lap írása szerint a korai BL-búcsú ellenére a törekvések változatlanok, a Veszprém ugyanúgy BL-t akar nyerni, ahogy korábban, ehhez a legjobb játékosokra van szüksége.

Ennek érdekében a bakonyiak be is biztosították magukat két dán kiválóság átigazolásával: a nyáron érkezik René Toft Hansen, míg egy év múlva Rasmus Lauge csatlakozik a klubhoz.

Mellettük Vranjes szívesen látná a csapatában Mikkel Hansent is, aki ebben az idényben kevesebb játéklehetőséget kapott a PSG-nél, mint a korábbi években – ezért bízott benne a veszprémi főnök, hogy talán sikerül elcsábítania a 30 éves klasszist.

„Hallottunk pletykákat, hogy esetleg Párizsból meg lehetne venni a játékost, de ezek a pletykák nem bizonyultak igaznak. Mikkel közölte, hogy szeretne Párizsban maradni, így aztán nem sok mindent tehettünk. Hosszú távra szóló szerződése van a klubjával, ezért az a realitás, hogy ott játszik” – fogalmazott Vranjes.

A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó klubedző elárulta azt is, nem adja fel Hansen megszerzésének lehetőségét.

„Egyelőre most nem foglalkozom vele, játsszon csak a Bajnokok Ligája négyes döntőjében, foglalkozzon a dolgaival egy kicsit. Később meglátjuk, mit hoz a jövő. Mikkel Hansen megszerzésének a lehetősége azonban mindig is érdekelni fog, mert ő úgy játssza a kézilabdát, ahogy szerintem játszani kell” – jelentette ki Vranjes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik