Férfi kézi: Vadkerti mégsem hagyja abba, új csapatot talált

Vágólapra másolva!
2015.07.28. 17:16
null
Vadkerti Attila az élvonalban a Szegeden kívül más csapatban nem akart játszani (Fotó: NS-archív)
A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatától a legutóbbi idény végén elbúcsúztatott Vadkerti Attila mégsem vonul vissza, hanem az NB I/B-s Algyőben folytatja pályafutását. Mégpedig korábbi klubbeli és válogatottbeli csapattársával, Laluska Balázzsal együtt, aki mindenképp haza akart költözni Szegedre.

 

Hét új játékost mutatott be keddi sajtótájékoztatóján a Levendula Hotel-FKSE-Algyő másodosztályú férfi kézilabdacsapata – olvasható a delmagyar.hu cikkében. A két legnagyobb név Vadkerti Attiláé és Laluska Balázsé: mindketten stabil válogatottak, olimpikonok voltak, előbbi a Mol-Pick Szegedben, utóbbi a francia Montpellier-ben fejezte be az elmúlt szezon végén az élvonalbeli pályafutását.

Mellettük a 2011-ben az NB I-ben az év felfedezettjének megválasztott Simon Bence, valamint Csőke Ákos (P&P Félegyháza, 23 éves, beálló), Magyar Dávid (Orosháza, 20 éves, balátlövő), Molnár Bence (Pick Szeged U23, 21 éves, irányító) és Miklós Dániel (Csurgó, 19 éves, jobbátlövő) is az algyőieknél folytatja pályafutását.

Vadkerti elmondta: már korábban is beszéltek arról Bella Árpád elnökkel, hogy ha abbahagyja az élvonalban, Algyőn még játszhatna, és mivel az élvonalban a Pick mezén kívül mást nem akart magára húzni, kapóra jött a másodosztályú lehetőség.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik