Férfi kézi: tornázik és vb-t néz a Veszprém iráni légiósa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.26. 19:45
Mint korábban beszámoltunk róla, múlt hétfőn dr. Hangody László megműtötte Iman Dzsamali, az MKB-MVM Veszprém légiósának sérült térdét. Az átlövő legkorábban tíz hét múlva állhat ismét edzésbe, addig kényszerpihenőn van – Dzsamali az mkb-mvmveszprem.hu-nak nyilatkozott állapotáról.

„Köszönöm szépen az érdeklődést, a körülményekhez képest elég jól – válaszolt Dzsamali arra a kérdésre, hogy van. – Épp a kórházi vizsgálatról jövök, ahol azt mondták, minden rendben a térdemmel. Egyébként ezt én is így gondolom, napról-napra jobbnak érzem a lábamat. Persze sosem elég jónak, de tudom, hogy sok időbe telik, amíg újra százszázalékos leszek. Itthon vagyok és pihenek, sajnos most nem sok mindent csinálhatok. Kicsit azért »tornáztatom« a lábam – természetesen az orvosi utasítások szerint. Később pedig majd szakemberhez is járhatok fizioterápiára. Két hét múlva például már elkezdhetek mankóval járni.”Dzsamali arra a kérdésre, hogy van. – Épp a kórházi vizsgálatról jövök, ahol azt mondták, minden rendben a térdemmel. Egyébként ezt én is így gondolom, napról-napra jobbnak érzem a lábamat. Persze sosem elég jónak, de tudom, hogy sok időbe telik, amíg újra százszázalékos leszek. Itthon vagyok és pihenek, sajnos most nem sok mindent csinálhatok. Kicsit azért »tornáztatom« a lábam – természetesen az orvosi utasítások szerint. Később pedig majd szakemberhez is járhatok fizioterápiára. Két hét múlva például már elkezdhetek mankóval járni.”

Dzsamali sérülése következtében a labdarúgó-világbajnokság meccseit élvezi. „Sok mérkőzést megnézek, hiszen most van rá időm. Sajnáltam Irán kiesését, de úgy gondolom, az is nagy eredmény, hogy ott voltunk a világbajnokságon, és Argentína ellen szerintem kimondottan jól játszottunk. De a futballnál fontosabb a kézilabda, várom például a holnapi Bajnokok Ligája-sorsolást.”

A perzsa játékos alig várja, hogy ismét pályára léphessen.

„Hiszek benne, hogy minden rendben lesz, és jobb játékosként térek vissza. Mindent meg fogok tenni ezért. Nagyon várom, hogy újra együtt edzhessek a fiúkkal! Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolók támogatását és szeretetét, amely nagyon sok erőt ad nekem ebben a nehéz periódusban. Ígérem, hogy egy új Dzsamalit fognak látni, amikor visszatérek!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik