Férfi kézi: a PLER-nek sokba került a „verőlegényes balhé”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.31. 22:28
Első fokon döntés született a februárban lejátszott PLER–Komló (23–20) NB I-es férfi kézilabda-mérkőzés ügyében. A Komlói Újság beszámolója szerint a Komló 300 ezer forintot fizet egy bedobott söröspohárért, míg a PLER három zárt kapus meccset és 1.5 millió forint pénzbüntetést kapott.

Erről Szigeti Szabolcs, a komlói kézilabdacsapatot működtető kft. ügyvezetője adott tájékoztatást a csütörtökön lezajlott rövid szurkolói fórumon.

Mint beszámoltunk róla, az említett találkozó után verőlegények támadtak a vendégek drukkereire. „Beszorítottak minket egy szűk helyre, s ütöttek mindenkit, akit értek" – mondta akkor Szigeti.

Az első fokon hozott döntés értelmében a berepült söröspohár 300 ezer forintjába került a Komlónak, emellett – szintén a klub költségén – három soron következő hazai találkozón szövetségi ellenőr figyeli a történéseket.

A PLER 1.5 millió forintos büntetést kapott, valamint a soron következő három mérkőzést zárt kapuk előtt kénytelen lejátszani.

A Komlói Újság beszámolója szerint Szigeti elmondta, hogy nem fellebbeznek a döntés ellen, méltányosnak tartja a két csapat büntetésének arányát. Ugyanakkor bejelentette, hogy a nem kalkulált anyagi kiadás ellentételezéseként a Cegléd elleni mérkőzés mégsem lesz ingyenes.

Másodfokú döntés jövő kedden várható.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik