Férfi kézi: Ott kell lennünk a jövő évi vb-n – Vranjes

Vágólapra másolva!
2018.01.27. 18:02
Mint beszámoltunk róla, Szlovénia lesz a magyar férfi kézilabda-válogatott ellenfele a júniusi világbajnoki selejtezőn. A sorsolás kapcsán Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány és Novák András, a magyar szövetség főtitkára is elmondta véleményét.

„Talán erősebb, talán gyengébb csapatot is kaphattunk volna a sorsolásonmondta Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány. – Ne feledjük, a legutóbbi világbajnokság bronzérmese lesz az ellenfelünk, remek együttes, jelentős nemzetközi tapasztalattal, remek védelemmel és eredményes támadójátékkal, az együttes a gyors indításokban is erős. Ki akarunk jutni a világbajnokságra, mindent megteszünk ennek érdekében, hiszen ott kell lennünk a jövő évi tornán!”„Talán erősebb, talán gyengébb csapatot is kaphattunk volna a sorsolásonmondta Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány. – Ne feledjük, a legutóbbi világbajnokság bronzérmese lesz az ellenfelünk, remek együttes, jelentős nemzetközi tapasztalattal, remek védelemmel és eredményes támadójátékkal, az együttes a gyors indításokban is erős. Ki akarunk jutni a világbajnokságra, mindent megteszünk ennek érdekében, hiszen ott kell lennünk a jövő évi tornán!”

„Szerencsésebbek és balszerencsésebbek is lehettünk volna véleményem szerint, így összességében nem lehetünk elégedetlenek – tette hozzá Novák András, az MKSZ főtitkára. – Ki kell jutnunk a vébére »bármi áron«, és ennek kell alárendelnünk mindent.”

FÉRFI KÉZILABDA
A 2019-ES VB EURÓPAI SELEJTEZŐJÉNEK PÁROSÍTÁSA

Szlovénia–MAGYARORSZÁG
Szerbia–Portugália
Litvánia–Izland
Csehország–Oroszország
Fehéroroszország–Ausztria
Macedónia–Románia
Hollandia–Spanyolország/Svédország
Norvégia–Bosznia-Hercegovina/Svájc
Horvátország–Montenegró

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik