HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.11 14:23 Frissítve: 2018.06.11 15:00

Férfi kézi: Nincs tervezve a folytatás, de... – Nagy László

A magyar férfi kézilabda-válogatott Nagy László ideiglenes visszatérésének is köszönhetően a szlovénok 29–24-es idegenbeli legyőzésével nagyon közel került a jövő januári, dán-német közös rendezésű világbajnoksághoz. A 37 éves jobbátlövő a Digi Sport híradójának azt mondta, ha kijut a csapat a vb-re, ő nem lesz ott, kivéve egy esetet.

HIRDETÉS
Nagy László a válogatott rendelkezésére áll, ha a szükség úgy hozza (Fotó: Illyés Tibor/MTI)

 

„Nincs tervezve a folytatás, csak ebből a két meccsből indulunk ki. Utána nyári szünet, aztán készüljenek nélkülem a világbajnokságra. De természetesen, ha sérülés adódna esetleg a jobbátlövő poszton, akkor nyilván a válogatott számára elérhető leszek, ám nincs tervben a következő világbajnokság” – mondta a Sport24-nek Nagy László, aki kiváló játékkal és három góllal járult hozzá a szlovéniai vb-selejtezős sikerhez.

„Ilyen csatára számítottam. Aminek kimondottan örülök, hogy a szlovén rohanós játékot meg tudtuk fékezni, elvétve kaptunk csak tőlük lerohanásgólt, ez volt a célunk, erre készültünk, és ezt a feladatot a csapat maximálisan végrehajtotta” – mondta a szombati mérkőzésről a most már 200-szoros válogatott klasszis.

A visszavágóra szerdán kerül sor Veszprémben, és Nagy László úgy gondolja, még semmi sincs lefutva.

„Azt gondolom, hogy ez a szlovén csapat sokkal többet tud, mint amit ellenünk produkált. Nyilván kellettünk hozzá mi is, nagyon stabil, nagyon jó teljesítményt tudtunk nyújtani. Hasonló játékkal kell előrukkolnunk szerdán is ahhoz, hogy sikerhez vezessen ez a világbajnoki selejtező. Elsősorban magunkra kell figyelni, nem szabad elhinni, hogy az első meccs után ezt a vb-selejtező párharcot már megvívtuk.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.23 17:10:03

Kézilabda nemzetisport.hu

Bodó a második félidőben megállíthatatlan volt, Sego 18 védéssel zárt.

2018.09.22 17:09:23

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar csapat nem tudta szorossá tenni a találkozót, vereség a vége.

2018.09.16 19:13:11

Kézilabda nemzetisport.hu

A magyar bajnok rosszul sikerült első félidő után a másodikban összekapta magát, és nyert.

2018.09.15 17:30:03

Kézilabda nemzetisport.hu

Még az utolsó percben is volt esélye a pontszerzésre a lengyel csapatnak, de Lékai lezárta a meccset.

HIRDETÉS
HIRDETÉS