Férfi kézi: Nem lehetek pesszimista, egyszer véget ér ez a rossz álom – Pastor

Vágólapra másolva!
2020.11.12. 10:38
null
Juan Carlos Pastor szerint erősnek kell maradniuk (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)
A koronavírus miatt ismét nem tud mérkőzést játszani a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor vezetőedző a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva azt mondta, ebben a nehéz helyzetben is erősnek kell maradniuk.

 

A Tisza-parti klub szerdán bejelentette, három játékosának pozitív lett a legutóbbi koronavírustesztje. A közelmúltban ez a harmadik eset a Szegednél: először szeptember közepén jelent meg a koronavírus (akkor hat játékos fertőződött meg), majd a hónap végén újabb játékosnak lett pozitív a tesztje.

„Nekem mindig pozitívnak kell maradnom, még ebben a nehéz időszakban is
– utalt a lelkileg megpróbálkoztató helyzetre Juan Carlos Pastor, a Szeged spanyol vezetőedzője. – Nem könnyű, mert minden nap akad egy új probléma. Ha pesszimista lennék, vagy éppen negatívan látnám az életet, akkor hogyan működne minden? Ezt nem tehetem meg a játékosok és a munkatársaim miatt, így mindig, minden pillanatban erős maradok. Ebben a helyzetben is együtt kell maradnunk, ez fontos. Egy napon biztosan véget ér majd ez a rossz álom, én ebben hiszek, így élek. Fontos, hogy erősek maradjunk, mert ha végre újból minden működik majd, akkor könnyebb lesz a visszatérésünk.”

„Mi harcosok vagyunk! Ezt bizonyítottuk már a pályán. Ígérem, ezt a harcot folytatjuk majd, nem eshetünk el, és nem is bukunk el. Lesz kiút, biztos vagyok benne! Nagyon szeretnénk visszatérni azokhoz a napokhoz, amikor együtt, közösen, mindannyian edzünk, meccset játszunk, versenyzünk, meccseket nyerünk. Küzdeni a céljainkért, játszani a fantasztikus közönségünk előtt, látni, hogy megtelik a csarnok. Együtt, a Kékek-táborral elérni az álmainkat. Ezek a céljaink” – tette hozzá az 52 éves szakember.

A Magyar Kézilabda-szövetség elhalasztotta a szegediek Komló és Ferencváros elleni bajnoki mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik