nemzetisport.hu 2018.09.14 07:38 Frissítve: 2018.09.14 08:55

Kézi: Nem kívánom senkinek, amit tavaly átéltem – Vranjes

Szombaton megkezdi szereplését a férfi kézilabda Bajnokok Ligája új kiírásában a Telekom Veszprém, amelynek vezetőedzője, Ljubomir Vranjes a tavalyi nehézségekről és a hétvégi rangadóról beszélt a veol.hu-nak.

Ljubomir Vranjes nehéz szezonra számít (Fotó: Koncz György)

 

„A Kielce is új gárdát épít, több idősebb játékos is abbahagyta, például Slawomir Szmal vagy Karol Bielecki, illetve meghatározó embereit veszítette el, Manuel Strlek éppen hozzánk igazolt – vezette fel a szombati rangadót Ljubomir Vranjes. – Mi is hallottuk a pletykákat a lengyelek anyagi problémáiról, állítólag húsz százalékkal csökkentették a fizetéseket is, ám szerintem erre az évadra ez még nem lesz komolyabb kihatással.”

„Szerintem rettentő erős csoportba kerültünk, ahol kiszámíthatatlan eredmények is születhetnek. A mai csúcskézi palettája olyannyira kiszélesedett, hogy lehetetlen megjósolni, ki juthat be a legjobb négy közé, a kölni döntőbe. Korábban viszont előre leszögezhettük, hogy a PSG, a Kiel, a Veszprém szinte biztosan ott lesz. Ma ilyet felelőtlenség lenne állítani, annyi jó csapat van Európában.”

A svéd-szerb tréner nem tagadta, hogy tavaly akadtak problémák az öltözőben, de úgy érzi, ezek egy részén sikerült úrrá lenniük a játékosokkal.

„Nem kívánom egy edzőnek sem azt, amit tavaly átéltem. Viszont most már nem tekintünk hátra, csak előre, és bízom benne, hogy szombaton minden a tervek szerint alakul.”

A teljes nyilatkozatot itt olvashatja el.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
A-CSOPORT

Szombat, 18.00:
Telekom Veszprém–PGE Vive Kielce (lengyel) (Tv: Sport1)

2019.04.14 21:27:38

Kézilabda MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Veszprémben egyből három üzenetet is megfogalmaznak, a #WeAreVeszprem, a #HandballCity és az #AllReds is egyértelmű, de a Szeged esetében sem kell túl sokat gondolkodni azon, hogy mit takar a #kékek vagy a #csakelőre.

2019.04.14 15:19:04

Kézilabda nemzetisport.hu

A mieink ötgólos hátrányban voltak az 50. percben • Lékai Máté keze nem remegett meg.

2019.04.13 16:55:47

Kézilabda nemzetisport.hu

A címvédő győri csapat hazai pályán tizenkét góllal győzte le a dán Odensét.

2019.04.13 14:34:35

Kézilabda nemzetisport.hu

Az Ambros Martín által irányított Rosztov-Don összesítésben 14 góllal volt jobb a negyeddöntőben.