Férfi kézi: Vártam már ezt a pillanatot – Mikler

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2019.07.02. 08:16
null
Mikler Roland (Fotó: Török Attila)
Hétfőtől hivatalosan is újra a Mol-Pick Szeged játékosa Mikler Roland – a szegedi kézilabdacsapat hivatalos honlapja ez alkalomból készített interjút a Veszprémből visszatérő kapussal.

 

„Örülök neki nagyon, vártam már ezt a pillanatot” – idézi a klubhonlap Mikler Rolandot, aki öt év után tér vissza a szegedi csapathoz, amelynek kerete azóta teljesen kicserélődött.

„Balogh Zsolti ült a helyemre, amikor elmentem, és mivel ő Tatabányára igazol, így most visszakapom a régi padom – folytatta a kapus. – Még vicceltem is Zsoltival, hogy a szekrényre kiírt számot csak meg kell fordítani, hiszen én 16-os vagyok, ő 19-es volt… Nem kell mindenkinek bemutatkoznom majd, jól ismerem a keretet, s a szlovéniai edzőtáborban lesz időm mindenkivel beszélgetni.”

A kapus ettől a héttől már a szegedi edzésterv alapján készül, és mint elmondta, dolgozik benne a drukk.

„Nagyon várom a kezdést, azt, hogy újból szegedi mezben védhessek. Jelentős célokért igazoltam vissza, szeretnék magyar bajnok lenni, szeretném megtartani a Magyar Kupát, és sokak álmát megvalósítani, a Mol-Pick Szegeddel eljutni Kölnbe, a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe. Nagyon elszánt vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik