Férfi kézi NB I: Sótonyi fájlalja a Veszprém távollétét

Vágólapra másolva!
2015.06.28. 12:13
Sótonyi László, a Csurgó vezetőedzője nem örül annak, hogy az MKB-MVM Veszprém a következő szezonban is kihagyja a férfi kézilabda NB I alapszakaszát.

„Nem örülök annak, hogy a Veszprém megint nem szerepel az alapszakaszban – idézi a veol.hu a férfiválogatott szövetségi edzőjeként is dolgozó Sótonyi Lászlót. – Olyan sztárcsapatról van szó, amelynek kedvéért ezrek látogatják a mérkőzéseket. És lehet, hogy ezeket a remek játékosokat látva fogna kézilabdát a kezébe sok-sok kisgyerek. Úgy érzem, hogy megint egy külön bajnokságot láthatnak majd a sportág kedvelői, hiszen a Veszprém és a Szeged nagyon kiemelkedik a mezőnyből. Sőt, azt gondolom, hogy a bajnok még távolabb kerül az ezüstérmestől. Tovább nőhet köztük a különbség. Szóval én is és a szurkolók is nagyon sajnálják, hogy Nagy Laciék nem jönnek Csurgóra az alapszakaszban.”veol.hu a férfiválogatott szövetségi edzőjeként is dolgozó Sótonyi Lászlót. – Olyan sztárcsapatról van szó, amelynek kedvéért ezrek látogatják a mérkőzéseket. És lehet, hogy ezeket a remek játékosokat látva fogna kézilabdát a kezébe sok-sok kisgyerek. Úgy érzem, hogy megint egy külön bajnokságot láthatnak majd a sportág kedvelői, hiszen a Veszprém és a Szeged nagyon kiemelkedik a mezőnyből. Sőt, azt gondolom, hogy a bajnok még távolabb kerül az ezüstérmestől. Tovább nőhet köztük a különbség. Szóval én is és a szurkolók is nagyon sajnálják, hogy Nagy Laciék nem jönnek Csurgóra az alapszakaszban.”

Sótonyi úgy véli: a Veszprém és a Szeged mögötti 12 klub „külön bajnokságában" csapata a Tatabányával, a Balatonfüreddel, a Gyöngyössel, az Orosházával és a Mezőkövesddel vívja majd a legnagyobb csatákat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik