Férfi kézi NB I: három dabasi visszavonul, négy fiatal felkerül

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.10. 12:03
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabas a hivatalos honlapján jelentette be, miként változik a kerete az előttünk álló szezonra.

A utánpótlásból négy játékosnak kínáltak profi szerződést, így Ács Tamás, Podoba János, Laurinyecz Balázs és Garajszki Gábor is az első kerettel készül. Ács Tamás, Podoba János, Laurinyecz Balázs és Garajszki Gábor is az első kerettel készül.

A Tomori Győző és Szilágyi István alkotta edzői stáb irányítása mellett jövőre is Dabason folytatja a pályafutását: Holló Balázs, Marinko Kekezovics, Zakics Bence, Halász Levente, Kiss Attila, Bíró Balázs, Nebojsa Szimovics, Petr Slachta, Ivan Perisics, Tokuda Sinnoszuke, Országh Ádám, Pocsai Rajmund és Lepsényi Sándor is.

A jelenlegi keretből három játékos fejezi be a pályafutását: Duleba Norbert, Bakos Dávid és Kovács Péter. Azonban mindhárman maradnak az egyesület kötelékében. Duleba Norbert egyrészt a felnőttcsapat szakmai stábjában, másrészt mint kapusedző tevékenykedik tovább. Bakos Dávidra az utánpótlásbázis irányítását bízzák, ő lesz a klub utánpótlás-igazgatója és erőnléti edzője. Kovács Péter pedig már idén januártól a klubigazgatói feladatokat látja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik