Férfi kézi: műteni kellett a Veszprém klasszis kapusát

Vágólapra másolva!
2017.06.12. 14:47
Mirko Alilovicot, a Telekom Veszrém férfi kézilabdacsapatának kapusát vádlisérülése miatt megműtötték – adta hírül a klub honlapja.

„Már jól vagyok. Csütörtök éjjel operáltak. Másnap már sétálgattam és az elkövetkező napokban is ezt kell tennem egy kompressziós zoknit hordva – mesélt a részletekről Mirko Alilovic. – Ezután tíz nap, talán két hét és száz százalékkal edzhetek. A műtéttel minden rendben volt, nem volt komplikáció. Lézeres műtétről van szó, ami összezárta azt a vénát, amiben a trombózis volt, és amivel eddig bajlódtam. Ahogy már mondtam, tíz nap, talán két hét és már edzhetek is.”Mirko Alilovic. – Ezután tíz nap, talán két hét és száz százalékkal edzhetek. A műtéttel minden rendben volt, nem volt komplikáció. Lézeres műtétről van szó, ami összezárta azt a vénát, amiben a trombózis volt, és amivel eddig bajlódtam. Ahogy már mondtam, tíz nap, talán két hét és már edzhetek is.”

Hogy mit vár a kapus a következő, 2017–2018-as idénytől?

„Most egy új kezdet jön, új edzővel, minden más lesz. Mindenki nulláról indulhat, és megpróbálhat nyerni valamit, ami még a mostaninál is sikeresebbé teszi a következő szezont.”

A TELJES INTERJÚ ITT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik