Férfi kézi: megműtötték a Veszprém légiósának térdét

Vágólapra másolva!
2014.06.17. 17:19
Dr. Hangody László hétfőn megműtötte Iman Dzsamali sérült térdét, amelyben a szalagok lazák voltak – írta hivatalos honlapján az iráni kézilabdázót foglalkoztató MKB-MVM Veszprém.

Iman Dzsamali – akinek a térdét korábban már Iránban is műtötték – szerdán hagyhatja majd el a kórházat, tíz nap múlva szedik ki a varratokat a lábából. A játékos négy hétig egyáltalán nem terhelheti a lábát, legkorábban tíz hét múlva kezdheti el az edzéseket.Iman Dzsamali – akinek a térdét korábban már Iránban is műtötték – szerdán hagyhatja majd el a kórházat, tíz nap múlva szedik ki a varratokat a lábából. A játékos négy hétig egyáltalán nem terhelheti a lábát, legkorábban tíz hét múlva kezdheti el az edzéseket.

Hír még a veszprémiek háza tájáról, hogy Mirsad Terzic bokája nem volt olyan rossz állapotban, mint gyanították – a közelmúltban szintén megoperált bosnyák játékos négy hét múlva elkezdheti a csapattal a felkészülést.

Mirko Alilovic válla viszont rosszabb állapotban volt, mint azt előzetesen várták – tudósít a honlap. A kapus június 1-jén Horvátországban operálták, előreláthatólag szeptember elején kezdheti el az edzéseket, és szeptember végén léphet újra pályára a csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik