Férfi kézi: „Hiányzik egy lépés, hogy megverjük a Veszprémet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.21. 17:27
Az MVM Veszprém 26–26-os döntetlent játszott a Mol-Pick Szegeddel, ezzel megnyerte a férfi kézilabda-bajnokságot. A meccs után a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.

„Gratulálok a Veszprémnek – mondta Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője. – Az elején dőlt el a csata sorsa. Rengeteget hibáztunk, ezt a Veszprém kihasználta, és az előnye elég volt a végéig. Közel vagyunk riválisunkhoz, de még hiányzik egy lépés, hogy meg tudjuk verni őket, és mi legyünk a bajnokok.”

„Boldogok vagyunk, óriási mérkőzést játszottunk – mondta Xavier Sabaté, az MVM Veszprém vezetőedzője. – Gratulálok a csapatomnak, nehéz riválissal szemben nyertünk. Az első félidőben kiválóan játszottunk, a második félidőben feljött az ellenfél. Gratulálok a Szegednek és a szurkolóinak, korrekten és sportszerűen buzdították a játékosokat.”Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője. – Az elején dőlt el a csata sorsa. Rengeteget hibáztunk, ezt a Veszprém kihasználta, és az előnye elég volt a végéig. Közel vagyunk riválisunkhoz, de még hiányzik egy lépés, hogy meg tudjuk verni őket, és mi legyünk a bajnokok.”

„Boldogok vagyunk, óriási mérkőzést játszottunk – mondta Xavier Sabaté, az MVM Veszprém vezetőedzője. – Gratulálok a csapatomnak, nehéz riválissal szemben nyertünk. Az első félidőben kiválóan játszottunk, a második félidőben feljött az ellenfél. Gratulálok a Szegednek és a szurkolóinak, korrekten és sportszerűen buzdították a játékosokat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik