Férfi kézi: Már nem vagyunk többé „szakértők” – Dinart

Vágólapra másolva!
2019.04.12. 23:08
Mint beszámoltunk róla, a francia férfi kézilabda-válogatott egyértelmű vereséget szenvedett Portugáliában Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó után a franciákat irányító Didier Dinart elismerte, többé már nem nevezhetik magukat „szakértőknek”.

„Újra meg kell találnunk a karakterünket és a sikeréhségünketmondta Didier Dinart. – Már nem vagyunk többé »a szakértők«, a korábbi csapatból csak négyen voltak a pályán.”„Újra meg kell találnunk a karakterünket és a sikeréhségünketmondta Didier Dinart. – Már nem vagyunk többé »a szakértők«, a korábbi csapatból csak négyen voltak a pályán.”

A franciáknak hamar esélyük nyílik a visszavágásra, ugyanis vasárnap hazai pályán fogadják a portugálokat. A hatgólos idegenbeli vereség miatt azonban héttel kellene nyerniük, ha csoportelsők akarnak lenni.

„Nem voltunk ott fejben az egész meccsen, míg az ellenfelünk nagyon éhes volt a sikerre. Mindenben változtatnunk kell” – jelentette ki a Veszprém irányítója, Kentin Mahé.

FÉRFI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
6. CSOPORT, 3. FORDULÓ

Portugália–Franciaország 33–27 (17–13)
Az állás: 1. Portugália 6, 2. Franciaország 4, 3. Románia 2, 4. Litvánia 0

A csoportok első két helyezettje, valamint a nyolc selejtezőcsoport négy legjobb csoportharmadikja vehet részt a 2020 januárjában sorra kerülő, norvég-osztrák-svéd közös rendezésű kontinensviadalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik