Férfi kézi: M. Lijewski nem megy Kielbe, Zeitz marad?

Vágólapra másolva!
2013.07.16. 16:09
A Kieler Nachrichten beszámolója szerint a Hamburgtól távozó Marcin Lijewski visszautasította a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának ajánlatát, megfelelő helyettes híján pedig valószínűleg Christian Zeitz kitölti szerződését.  

Lijewski kifejezte, szeretett volna hazatérni, így végül a Wisla Plock hívó szavára mondott igent. Mint ismert, az MKB Veszprém 2014-től három évre szerződtette Zeitzot, de szeretnék, ha a jobbátlövő már idén nyáron csatlakozna hozzájuk. Klaus Elwardt, a Kiel csapatmenedzsere elmondta, jelen állás szerint Zeitznek meg kell jelennie a felkészülés július 18-i kezdetén.

A sajtóban Kim Anderssont is emlegetik, mint lehetséges kieli célpontot, de a svéd játékosnak nincs kivásárlási opció a szerződésében a KIF Koldingnál. Szintén szóba jöhet az Atlético Madrid megszűnésével szabaddá váló Alex Dujshebaev, aki szerint készen áll a Bundesliga jelentette kihívásra.

Közben a Flensburg 2017-ig szerződést hosszabbított Holger Glandorffal, valamint leigazolta az RK Partizantól a fiatal Bogdan Radivojevicset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik