Férfi kézi: Lazarov Chemát dicsőíti – „Elkészíti a kávét”

Vágólapra másolva!
2017.03.17. 11:16
null
Chema Rodríguez elsőrangú irányító Kiril Lazarov szerint (Fotó: Szabó Miklós)
A Barcelona férfi kézilabdacsapatát erősítő Kiril Lazarov igen elismerően beszélt Chema Rodríguezről, a Telekom Veszprém spanyol irányítójáról.

 

Kiril Lazarov interjút adott a balkan-handball.com-nak, beszélt többek között Chema Rodríguezről is, aki a Ciudad Realnál és az Atlético Madridnál a csapattársa volt. A spanyol irányítóról Momir Ilics kapcsán jött fel a szó.

„Mosa (Ilics beceneve – a szerk.) már a Kielben is Mosa volt, de Veszprémben újjászületett. Hogy miért? A játékrendszer, az edző és Chema Rodríguez miatt, aki előkészít mindent, remekül hozza helyzetbe a társait. Mosa a legjobb marad, amíg Chema mellette van. Ő olyan valaki, aki elkészíti a kávét, neked csak meg kell innod. És ezzel véletlenül sem akarom megbántani Mosát, de játszottam együtt Chemával, tudom, miről beszélek” – dicsérte a spanyol irányítót Lazarov.

Chema már csak ebben az idényben szolgálhatja ki Ilicset, mivel a nyáron elhagyja Veszprémet, és a francia Saran játékosa lesz, de Lazarov is klubot vált, ő Nantes-ba igazol Barcelonából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik