Férfi kézi: klubrekordot döntene az MK-döntőn a Szeged

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.22. 15:54
Megkezdődött a visszaszámlálás a Mol-Pick Szegednél, a kézilabdacsapat célja, hogy ezer szurkolója ott legyen Debrecenben, a Magyar Kupa-döntőjén. A csapat egyik támogatója, az Adidas jóvoltából csak 500 forintba kerülnek a belépők.

„Az idei szezonban több idegenbeli meccsünkön is népes szegedi tábor buzdította a csapatot. Most azonban egy a célunk, hogy legyünk ezren az MK-finálé napján Debrecenben. Nagyon bízunk abban, hogy új nézőcsúcs születik, hiszen a klub történetében még sohasem volt ezer szurkolónk idegenben a lelátón” – nyilatkozta Szögi Nándor, a Mol-Pick Szeged operatív igazgatója. „Az idei szezonban több idegenbeli meccsünkön is népes szegedi tábor buzdította a csapatot. Most azonban egy a célunk, hogy legyünk ezren az MK-finálé napján Debrecenben. Nagyon bízunk abban, hogy új nézőcsúcs születik, hiszen a klub történetében még sohasem volt ezer szurkolónk idegenben a lelátón” – nyilatkozta Szögi Nándor, a Mol-Pick Szeged operatív igazgatója.

Kedvezményes jegyet március 27-től tud minden szurkoló igényelni, a részletekről bővebben a klub hivatalos oldalán olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik