Férfi kézi: két bérletet kap Horváth Gábor a Veszprémtől, nem tartja meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.29. 13:01
A Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közleményben reagált arra a sajtóban megjelent hírre, mely szerint a Flensburg elleni hétvégi Bajnokok Ligája-meccsről kitessékelték Horváth Gábor elnökségi tagot. Kálomista Gábor társelnök két bérletet vásárol Horváthnak.

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a mai napon a Veszprémi Kézilabda Klub társelnöke, Kálomista Gábor két darab bérletet vásárol a Veszprém egykori világbajnoki ezüstérmes kézilabdázója, Horváth Gábor részére, amelyet a klub irodájában tud átvenni. Sajnálja, hogy nem jelezte időben, hogy anyagi lehetőségei nem engedik meg, hogy megvásároljon kettő darab bérletet, ha hamarabb jelzi, akkor természetesen már megoldottuk volna, ezzel biztosítva számára a problémamentes bejutást a veszprémi kézilabdacsapat hazai mérkőzéseire. Az ügyet innentől fogva lezártnak tekinti, Horváth úrnak jó szurkolást kíván" – áll a hivatalos közleményben.

Horváth Gábor erre úgy reagált a veol.hu-nak, köszönettel elfogadja a gáláns ajándékot, de azt egyúttal szeretné felajánlani a veszprémi utánpótlás két, tehetséges játékosának. Azt kérte, a két játékost Éles József és Pásztor István edzők válasszák ki.

„A kézilabdában nem sokszor látunk öngólt lőni, most viszont Kálomista Gábornak és társainak sikerült" – összegzett Horváth Gábor.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik