Férfi kézi: Kálomista elhagyta a kórházat; elismerés Sabaténak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.06. 13:09
Katéteres szívműtétje után vasárnap elhagyta a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikát Kálomista Gábor, a Veszprém férfi kézilabdacsapatának társelnöke, aki hétfőn már munkába is állt.

„Köszönöm a sok érdeklődést és a jó kívánságokat! Örömmel erősíthetem meg, hogy már valóban dolgozok, és ma végre dr. Fonyó Károly elnök úr társaságában a csapatunk vezetőit és a játékosokat is meglátogathatom. A távolból már korábban gratuláltam nekik a kettős horvátországi sikerhez, a nagyon értékes BL-győzelemhez és az azt követő SEHA-liga-meccsen nyújtott teljesítményükhöz. Váratlan nehézségekkel kellett megbirkózniuk, ismét megmutatták, hogy milyen nagyszerű csapatot alkotnak. Ezt az alkalmat is megragadva szeretnék köszönetet mondani dr. Merkely Béla igazgató úrnak, aki a klinikán a műtétemet vezette” – nyilatkozta Kálomista Gábor a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának. Kálomista Gábor a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának.

A társelnök szavaihoz kapcsolódva Fonyó Károly is nagy elismeréssel nyilatkozott a különleges kihívást jelentő hétvégi kettős győzelemről.

„Külön elismerés illeti Xavier Sabatét, a megbízott vezetőedzőnket, akiről eddig is tudtuk, hogy kiválóan felkészült szakember, aki a mérkőzések videoelemzései után nagyon fontos dolgokra hívta fel a figyelmet, most viszont már azt is látjuk, hogy önállóan is biztos kézzel képes irányítani a csapatot. Imponáló módon kezelte a Zágráb elleni BL-találkozón a kiállított Ilics és a sérülést szenvedett Zeitz kiválása utáni kritikus helyzetet, így továbbra is a teljes bizalmunkat élvezi. Ami pedig Carlos Ortega utódjának kiválasztását illeti, nagy újdonsággal egyelőre nem szolgálhatok. Négy jelöltünk is van, és semmi okunk a kapkodásra. Ahogy Ortegával is megfontoltan bontottunk szerződést, az új vezetőedző kijelölése is átgondolt előkészítés eredménye lesz” – hangsúlyozta a klub elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik