Férfi kézi: jó hangulat Pálmarsson első barcás edzésén – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.31. 18:29
null
Pálmarsson jó hangulatban készül a Barcelonával
A felvételek alapján jó hangulatban telt első edzése átigazolási kálváriája után Aron Pálmarssonnak a Barcelona férfi kézilabdacsapatánál. A Telekom Veszprémtől viharos körülmények között távozó izlandi játékos a PPD Zagreb elleni szombati (18.00) Bajnokok Ligája-csoportmeccsen mutatkozhat be új klubjában.

 

Mint ismert, Aron Pálmarsson a szezon első tréningje előtt üzenetben értesítette Ljubomir Vranjes edzőt, hogy edzés helyett inkább hazautazik Izlandra. A csapat új szakvezetője azonnal jelezte, nem tart igényt a játékosra, míg a Veszprém Handball Team Zrt. a lépést súlyos szerződésszegésnek minősítette, felbontotta a sportoló szerződését, és fegyelmi eljárást indított ellene a Magyar Kézilabda-szövetségnél.

Múlt héten pedig bejelentette a Veszprém, hogy a Barcelona rekordösszegű kártérítést fizetett Pálmarssonért – akinek megállapodása 2018. július 1-jétől lett volna érvényes a katalánokkal –, és hozzájárultak ahhoz, hogy a Magyar Kézilabda-szövetség átadja Pálmarsson játékjogát a spanyoloknak.

Az izlandi jó hangulatban készül a huzavona után a Barcelonával, a klub teljes edzésriportjában szinte csak róla láthatóak felvételek. Pálmarsson szombaton a PPD Zagreb elleni hazai BL-meccsen debütálhat új klubjában.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik