Férfi kézi: Ilics elmondta, marad Veszprémben, BL-t akar nyerni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.15. 13:25
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával Bajnokok Ligája-döntős Momir Ilics megerősítette, hogy a jövőben is marad jelenlegi klubjában, amellyel BL-t akar nyerni.

Ilics az Izrael elleni 32–23-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés (Szerbia csoportmásodikként kvalifikálta magát a kontinensviadalra) után nyilatkozott a balkan-handball.com-nak, és elárulta, tárgyalt az átigazolásáról az őt csábító Barcelona és a Veszprém, de a vezetők nem jutottak megállapodásra, kitölti 2017-ig szóló szerződését.kvalifikálta magát a kontinensviadalra) után nyilatkozott a balkan-handball.com-nak, és elárulta, tárgyalt az átigazolásáról az őt csábító Barcelona és a Veszprém, de a vezetők nem jutottak megállapodásra, kitölti 2017-ig szóló szerződését.

„A klubok nem egyeztek meg, pontot tehetünk az ügy végére. Maradok Veszprémben, ahol még erősebb csapatunk lesz, mint az előző szezonban volt, és a cél ismert: a Bajnokok Ligája trófeája” – mondta a szakportálnak Ilics, aki az elmúlt két idényben egyaránt a BL gólkirálya lett.

A Handball Montenegro április közepén robbantotta a hírt, miszerint a Barcelona Iliccsel pótolná a várhatóan júliustól a PSG-t erősítő Nikola Karabaticot, ám az elmúlt hetek veszprémi nyilatkozatai már egyértelművé tették, hogy a 34 éves átlövő aligha hagyja el a bakonyiakat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik