Férfi kézi: fiatal spanyol légiós érkezett Füredre

Vágólapra másolva!
2014.07.23. 16:30
Hétfőn megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Balatonfüred férfi kézilabdacsapata.

A veol.hu megyei hírportál a korábban nyilvánosságra hozott veszprémi érkezőkön felül további igazolásokról számolt be: Gábori Máté Vácról, Kátai Richárd Hajdúszoboszlóról szerződött Csoknyai István csapatába, továbbá jött egy légiós is, a spanyol Juan de Dios Linares González. A húszéves jobbátlövő a legutóbbi szezont az Ángel Ximénez Puenta Genilnél töltötte, amely újonc volt a spanyol élvonalban, a kézilabdázó többször szerepelt az utánpótlás-válogatottakban is.veol.hu megyei hírportál a korábban nyilvánosságra hozott veszprémi érkezőkön felül további igazolásokról számolt be: Gábori Máté Vácról, Kátai Richárd Hajdúszoboszlóról szerződött Csoknyai István csapatába, továbbá jött egy légiós is, a spanyol Juan de Dios Linares González. A húszéves jobbátlövő a legutóbbi szezont az Ángel Ximénez Puenta Genilnél töltötte, amely újonc volt a spanyol élvonalban, a kézilabdázó többször szerepelt az utánpótlás-válogatottakban is.

A vezetőedző jelenleg a jövő héten kezdődő junior Európa-bajnokságra készül az utánpótlás-válogatottal, a torna alatt Zubjuk Igor vezeti a füredi tréningeket, amelyekről hiányzik Bánhidi Bence, Borbély Ádám, Faluvégi Rudolf, Ligetvári Patrik, Törteli Koppány és Vasvári Ádám is, mert ők szintén ott lesznek az ausztriai kontinenstornán.

A felkészülés során a Füred július 30-án és augusztus 13-án a Tatabányával mérkőzik meg, augusztus 8-án a Dabas lesz az ellenfele, augusztus 16–17-én nemzetközi tornán szerepel Orosházán, augusztus 21-én pedig Bahrein válogatottja ellen lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik