Férfi kézi: fiatal macedónnal erősített a Csurgó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.26. 18:31
A 22 éves Darko Dimitrievszki személyében fiatal macedón játékossal erősítette meg keretét a Csurgó férfi kézilabdacsapata.

Dimitrievszki a spanyol Ademar León csapatától érkezik. Az 1993-ban született, balátlövő és irányító poszton is bevethető játékos tavaly év elején igazolt Spanyolországba. Féléves saguntói szereplés után nyáron került az Ademar Leónhoz, ám a válogatott Mikel Aguirezabalaga mögött kevés szerepet kapott, így most a távozás mellett döntött – számolt be róla a cskk.hu.cskk.hu.

Dimitrievszkivel egy plusz két éves szerződést kötött a Csurgó.

A Csurgó már korábban bejelentette, hogy szerződtette a nyártól a válogatott kapuvédőt, Székely Mártont (Balatonfüred), Faluvégi Rudolfot (Balafonfüred), Bartucz Lászlót (Cegléd), Jakub Mikitát (szlovák, PLER), Gafar Hadziomerovicot (bosnyák, Komló), illetve Josip Pazint (horvát, Villa Aranda – spanyol). A somogyi klub a lejáró szerződésű játékosok közül hosszabbított korábban Herbert Gáborral, Vadkerti Gábriellel, Sztefan Csavorral, Gebhardt Ádámmal, Nagy Mátéval, Gazdag Tiborral és Pordán Bálinttal is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik