Férfi kézi: februárban tért vissza a Löwenbe, a nyáron irány Párizs

Vágólapra másolva!
2018.04.20. 23:09
Újabb nyári igazolást jelentett be a francia Paris Saint-Germain férfi kézilabdacsapata. A 28 éves svéd balátlövő, Kim Ekdahl du Rietz két évre kötelezte el magát a sztárcsapathoz.

Ekdahl du Rietz tavaly júniusban, mindössze 27 évesen egy időre felhagyott a játékkal, aztán idén februárban mégis visszatért a pályára a Rhein-Neckar Löwen színeiben, amelyet 2012 óta szolgált.mindössze 27 évesen egy időre felhagyott a játékkal, aztán idén februárban mégis visszatért a pályára a Rhein-Neckar Löwen színeiben, amelyet 2012 óta szolgált.

„Teljesen elegem lett a kézilabdából, így szükségem volt egy kis szünetre. Néhány hónap elteltével aztán rájöttem több dologra, és a játék is jobban hiányzott, mint ahogy arra előzetesen számítottam. Azért tértem vissza, mert így akartam” – mondta a PSG új szerzeménye a klub honlapjára feltöltött videóban.

A svéd átlövő a PSG harmadik igazolása a dán beálló, Henrik Toft Hansen és a spanyol védő, Viran Morros után. Ekdahl du Rietznek minden bizonnyal a szezon végén visszavonuló Daniel Narcisse helyét kell átvennie a csapatban, és rendkívül erős párost alkothat Mikkel Hansennel.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
Embed kód:
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik