Férfi kézi: ezt lépték Szegeden Gaber sérülése miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.05. 17:59
Mint arról korábban beszámoltunk, a szlovén kézilabda-válogatott keddi edzésén talpcsonttörést szenvedett Matej Gaber, a Mol-Pick Szeged beállója. A klub ezért visszahívta az eddig kölcsönben Gyöngyösön szereplő Hegedüs Márkot.

A 25 éves beállós hétfőn már Juan Carlos Pastor gárdájával edz, s a helyzet nem ismeretlen számára.

„Két éve is hasonló volt a helyzet, akkor Cegléden szerepeltem kölcsönben, majd visszarendelt a csapatom – nyilatkozta a 25 éves játékos a klub honlapján. – Akkor és most is váratlanul ért a döntés. Jövök, mert segíteni szeretnék, s élni a lehetőséggel, az élettől most megint kaptam egy sanszot. Nagyon jól éreztem magam Gyöngyösön, remek társak között és kiváló csapatban szerepelhettem. Az őszi időszakban sérüléssel bajlódtam, de szerencsére ez már a múlté, teljesen felépültem, és izgalommal várom az első edzést.”

Mindeközben dr. Szabó István csapatorvos arról számolt be, hogy Gabert Szlovéniában megműtötték, és a felépülése minimum két hónapot vesz igénybe.

A Szeged hétfő délelőtt 10 órakor kezdi meg a felkészülést, az első héten 10 tréninget vezényel Juan Carlos Pastor. A második héten már edzőmeccset játszik a szegedi együttes, január 19-én 17 órakor a szerb Metaloplasztika Sabacot fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Matej Gaber közösségi oldalán posztolt képet a műtét után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik