Férfi kézi: előbb az érettségi, most egy súlyos sérülés akadályozza a bemutatkozását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.20. 12:01
Bálint Bence a Nemzeti Kézilabda Akadémiától a Tatabányához szerződött. A 19 éves, 193 centis dabasi születésű irányító-átlövő gyakorlatilag már tavaly is a Bányász játékosa volt: az elmúlt évben ugyanis négy évre kötelezte el magát a klubhoz.

„Az érettségi miatt egy évvel azonban eltolódott a konkrét ideigazolásom – idézi Bálint Bencét a klub Facebook-oldala. – Ám most már valóban Tatabányára költözöm.”„Az érettségi miatt egy évvel azonban eltolódott a konkrét ideigazolásom – idézi Bálint Bencét a klub Facebook-oldala. – Ám most már valóban Tatabányára költözöm.”

A fiatal játékosra Vladan Matics vezetőedző figyelt fel egy ifjúsági mérkőzésen. Ekkor elbeszélgettek a kézilabdázóval, aki gyorsan igent mondott a szerződtetésére.

„Óriási megtiszteltetés és öröm, hogy a Grundfos Tatabánya KC-hoz kerülhettem – fogalmazott az irányító-átlövő. – Ez eddig a legjobb dolog, ami történhetett velem. Csak az a baj, hogy időközben elszakadt a térdemben a keresztszalag, ezért csúszni fog az első fellépésem. Szerintem januártól leszek százszázalékos. Ezután minél hamarabb szeretném kiérdemelni a klubvezetés bizalmát, és minél gyorsabban kiharcolnia a csapatba kerülést. Aztán idővel, remélem, a felnőtt válogatottságot is elérem...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik