Férfi kézi: csütörtökön mutatják be Vranjest új csapatánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.30. 22:27
Svéd sajtóhírek szerint az IFK Kristianstad a csütörtökre összehívott sajtótájékoztatóján Ljubomir Vranjest mutatja be mint a férfi kézilabdacsapatot átvevő új vezetőedzőt.

A Kristianstadot 2012 óta irányító Ola Lindgren január elején maga beszélt arról, hogy a szerződése lejártával, nyáron távozik a gárdától. Már akkor felmerült Ljubomir Vranjes neve lehetséges utódként. Az IFK aztán múlt csütörtökön az edző kérésére azonnali hatállyal megszüntette az együttműködést Lindgrennel, az irányítást pedig ideiglenesen a másodedző, Lars Olsson és Ulf Larsson vette át. irányító Ola Lindgren január elején maga beszélt arról, hogy a szerződése lejártával, nyáron távozik a gárdától. Már akkor felmerült Ljubomir Vranjes neve lehetséges utódként. Az IFK aztán múlt csütörtökön az edző kérésére azonnali hatállyal megszüntette az együttműködést Lindgrennel, az irányítást pedig ideiglenesen a másodedző, Lars Olsson és Ulf Larsson vette át.

Az Aftonbladet szerint a 45 éves Vranjest mutatja be csütörtökön a Kristianstad új edzőként. A lap azt írja, hogy újra Björn Sätherström lesz a segítője, aki éppen az IFK-t hagyta ott, mielőtt csatlakozott Vranjeshez Veszprémben.

Vranjes 2017 nyarán vette át a válogatott és a Veszprém irányítását, de tavaly október elején mindkettő éléről távoznia kellett. A nemzeti együttes az irányításával nyeretlenül, három vereséggel búcsúzott az egy évvel ezelőtti horvátországi Európa-bajnokságon, nyáron viszont Szlovénia bravúros búcsúztatásával kijutott a minap záruló világbajnokságra. A Veszprémmel megnyerte a Magyar Kupát, viszont nem sikerült megvédenie a bajnoki címet, illetve már a rájátszás első fordulójában kiesett a Bajnokok Ligájából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik