Férfi kézi: Császárt elvinné volt klubja a PSG-ből

Vágólapra másolva!
2013.11.19. 15:23
null
Lehet, hogy Császár ismét Chambéry-játékos lesz? (Fotó: psghand.fr)
A francia férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Chambéry felvette a kapcsolatot a PSG-vel annak magyar légiósa, Császár Gábor esetleges szerződtetése ügyében.

 

A francia sportnapilap, a L'Équipe eredetileg arról írt, hogy a Chambéry a PSG egy másik játékosát, Mladen Bojinovicsot szeretné szerződtetni a hosszú időre kidőlt Edin Basic helyére, ám Alain Poncet, a Chambéry elnöke pontosított.

„Mi nem Bojinovics, hanem Császár átigazolása ügyében kerestük meg a PSG-t" – idézi a Dauphiné Libéré a savoyai klub elnökét, aki ismerősként köszönthetné a magyar kézilabdázót: Császár a 2009–2010-es szezonban már erősítette a Chambéryt. Nincs hír arról, hogy meddig jutottak a tárgyalások.

Poncet jelezte: az erősítési szándék nem jelenti az eddigi, a fiataloknak utat biztosító játékospolitika felrúgását, egyszerűen arról van szó, hogy a sérült Basic helyére minőségi helyettest akarnak.

Kilenc forduló után a Paris SG az első, a Chambéry a hatodik helyen áll a francia férfi kézilabda-bajnokságban. Császár a nyáron igazolt a párizsiakhoz a magyar bajnok Veszprémből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik