Férfi kézi BL: totális telt ház lesz Szegeden a Barca ellen

Vágólapra másolva!
2012.11.16. 16:22
Érthető módon felfokozott várakozás előzi meg a Pick Szeged és a Barcelona férfi kézilabdacsapatának vasárnapi Bajnokok Ligája-csoportmeccsét. A szegediek tájékoztatása szerint totális telt ház várható a 18.30-kor kezdődő meccsen, miután minden jegy elkelt.

A katalán együttes szombat este 18 óra után száll le Budapesten, a Liszt Ferenc repülőtéren, csak ezután indul Szegedre. Huszonhat fős a katalán küldöttség, érdekesség, hogy Sterbik Árpádék nem edzenek az újszegedi sportcsarnokban – adta hírül a pickhandball.hu.pickhandball.hu.

„Egységes csapat vagyunk, éppen ezért a tatabányai meccs után a buszon összeültünk, és megbeszéltük, hogy mi lehetett a gond a meccsen, miért játszottunk döntetlent. Másnaptól viszont a Barca elleni derbire koncentrálunk. A világ egyik legjobb, leghíresebb csapata érkezik hozzánk. Küzdenünk, harcolnunk kell, úgy, mint a Veszprém ellen tettük, és a csodálatos hangulatot teremtő közönségünkkel sikerülhet a bravúr” – nyilatkozta a csapatkapitány, Vadkerti Attila.

Érdekesség, hogy ez lesz a Szeged 99. BL-meccse, a jubileumira a következő körben Barcelonában kerül sor. A meccs szünetében a Magyar Kupa-győztes A-Híd Szeged VE férfi vízilabda-együttesét köszöntheti majd a népes publikum.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik