Férfi kézi BL: Pálmarsson a forduló válogatottjában – videó

Vágólapra másolva!
2017.04.24. 10:34
Aron Pálmarsson, a Telekom Veszprém kézilabdázója bekerült a forduló válogatottjába a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első körében. Az izlandi légiós hat gólig jutott a Montpellier elleni hazai mérkőzésen, amelyet 26–23-ra nyert meg a magyar csapat.

Bekerült a forduló válogatottjába egy volt veszprémi is: a THW Kiel ásza, Marko Vujin 10 gólt szórt a Barcelonának, amivel helyet követelt magának a legjobbak között. A Szegeden nyerő PSG két kiválósága, Uwe Gensheimer – aki vezeti a BL góllövőlistáját – és Nikola Karabatic is tagja az EHF összeállításának. A FORDULÓ VÁLOGATOTTJÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG! A Szegeden nyerő PSG két kiválósága, Uwe Gensheimer – aki vezeti a BL góllövőlistáját – és Nikola Karabatic is tagja az EHF összeállításának. A FORDULÓ VÁLOGATOTTJÁT IDE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

Az öt legszebb védés között az első helyre Marin Sego került: a Szeged kapusa a hajrában hárította Luka Stepancic ziccerét. A FORDULÓ 5 LEGSZEBB VÉDÉSE ITT!

A legszebb gólok közé bekerült Bodó Richárd találata: a Szeged válogatott játékosa egy időn túli szabaddobást zúdított a PSG kapujába az előtte tornyosuló párizsi fal fölött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik