Férfi kézi BL: ötven Kiel-szurkoló inkább Dániába utazott Veszprém helyett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.18. 15:03
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában szombaton a Telekom Veszprém 21–19-re győzte le a THW Kielt. Néhány vendégszurkoló azonban nem lehetett szemtanúja a magyar csapat győzelmének, hiszen ők inkább Dániába utaztak, hogy megnézhessék korábbi kieli közönségkedvencüket.

Dominik Klein tíz évet töltött a német topcsapatban, majd idén nyáron a francia Nantes-ba igazolt. A német játékos újdonsült klubja vasárnap Dániában, a Holstebro ellen játszott a BL-ben. A Bild arról ír, hogy egy ötven fő körüli szurkolói csoport úgy döntött, hogy nem utazik 1200 kilométert Veszprémbe, hanem inkább Dánia felé veszi az irányt, hogy láthassák Kleint kézilabdázni.Dominik Klein tíz évet töltött a német topcsapatban, majd idén nyáron a francia Nantes-ba igazolt. A német játékos újdonsült klubja vasárnap Dániában, a Holstebro ellen játszott a BL-ben. A Bild arról ír, hogy egy ötven fő körüli szurkolói csoport úgy döntött, hogy nem utazik 1200 kilométert Veszprémbe, hanem inkább Dánia felé veszi az irányt, hogy láthassák Kleint kézilabdázni.

A fanatikusoknak így csak 300 kilométert kellett utazniuk. A 32 éves balszélső két gólt dobott azon a meccsen, a Nantes pedig 35–25-re megnyerte a találkozót.

Klein később a Facebookon is köszönetet mondott a német szurkolóknak. „Ami egyszer családdá válik, az már örökké az marad. Nagyon örülök nektek. Köszönöm!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik