Férfi kézi BL: nem bírta a net, a csarnokban árusít a Szeged

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.01. 12:45
A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata csütörtökön 15 és 19 óra között az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában árulja a THW Kiel elleni hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésre (április 12., 19.15) a belépőket. Interneten nem lesz árusítás – tájékoztatott róla a klub.

„Először is elnézést kérünk a Mol-Pick Szeged szurkolótáborától, hogy a klub által meghirdetett időpontban végül nem sikerült belépőket árulnunk a jegymester.hu oldalon. Többször is egyeztettünk az üzemeltetővel, és sajnos nem kaptunk garanciát arra, hogy a nagy érdeklődés miatt bírja-e a rendszer a vásárlásokat. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy nem lesz az interneten árusítás, hanem csütörtökön (április 2.) 15 és 19 óra között az újszegedi sportcsarnokban értékesítjük a belépőket” – nyilatkozta Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója. Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

„Egy szurkoló két darab belépőt vásárolhat, ezt kérem, fogadja el mindenki. Abban az esetben, ha elfogynak az ülőhelyek, akkor elkezdjük az állóhelyre szóló jegyek értékesítését is. Azoknak a szurkolóinknak, akik magyar bajnokira szóló bérlettel rendelkeznek, április kilencedikén – eddig tartjuk a helyüket – lesz jegyárusítás 15 és 18.30 óra között, így őket arra kérjük, hogy ezen a napon vegyék meg a jegyüket. Az ülőhely hatezer forintba, az állóhelyre szóló jegy háromezer forintba kerül.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik