Férfi kézi BL: Mikler nem foglalkozik a divatdrukkerekkel

Vágólapra másolva!
2017.06.04. 13:20
Mikler Roland, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa közösségi oldalán köszönte meg a biztatást, amelyet a PSG-vel szemben 27–26-ra elbukott Bajnokok Ligája-elődöntő során kaptak. A válogatott játékos ugyanakkor nem tud azonosulni a divatdrukkerekkel, akik csak a sikerek esetén állnak ki a csapat mellett.

„Köszönjük a fantasztikus hangulatot, amelyet Kölnbe varázsoltatok! Jár a taps mindenkinek, a Csapatnak és annak a pár ezer Szurkolónak is, akik eljöttek velünk és itt a helyszínen szurkoltak nekünk a döntőbe jutásért. Illetve azoknak is köszönjük, akik otthonról szorítottak értünk. A divatdrukkerekről nem tennék említést, akik ha nyerünk, akkor MI nyertünk és a MI csapatunk, ha pedig veszítünk, akkor TI veszítettetek és TI mekkora balf...ok, csalók, árulók (és még sorolhatnám) vagytok" – írta közösségi oldalán Mikler Roland. „Köszönjük a fantasztikus hangulatot, amelyet Kölnbe varázsoltatok! Jár a taps mindenkinek, a Csapatnak és annak a pár ezer Szurkolónak is, akik eljöttek velünk és itt a helyszínen szurkoltak nekünk a döntőbe jutásért. Illetve azoknak is köszönjük, akik otthonról szorítottak értünk. A divatdrukkerekről nem tennék említést, akik ha nyerünk, akkor MI nyertünk és a MI csapatunk, ha pedig veszítünk, akkor TI veszítettetek és TI mekkora balf...ok, csalók, árulók (és még sorolhatnám) vagytok" – írta közösségi oldalán Mikler Roland.

„Sajnos nem sikerült, de ami a legfontosabb, hogy itt vagyunk a Final4-ban, óriásit küzdöttünk és az utolsó pillanatig nyitva volt a kapu a döntő felé. Ez most már történelem. Ma pedig az utolsó leheletünkig fogunk küzdeni a bronzéremért! Hajrá Veszprém!"

FÉRFI KÉZILABDA BL
FINAL FOUR (KÖLN, LANXESS ARÉNA)
DÖNTŐ – JÚNIUS 4.
PSG–Vardar Szkopje
Vezeti: Lars Geipel, Marcus Helbig (németek)
18.00 (Tv: Sport1)
A 3. HELYÉRT – JÚNIUS 4.
TELEKOM VESZPRÉM–Barcelona
Vezeti
:
Matija Gubica, Boris Milosevic (horvátok)
15.15 (Tv: Sport1)
ELŐDÖNTŐ – JÚNIUS 3.
TELEKOM VESZPRÉM–PSG (francia)
26–27
Vardar Szkopje (macedón)–Barcelona (spanyol)
26–25
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik