Férfi kézi BL: „Jó formában vagyunk, legyőzhetjük a PSG-t”

Vágólapra másolva!
2017.05.03. 14:17
Mint megírtuk, kedd délben kisorsolták a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourjának párosítását Kölnben – a Telekom Veszprém a PSG-vel csaphat össze a júniusi négyes döntőben. Iváncsik Gergő, Dragan Gajic és Cristian Ugalde fejtette ki a véleményét a sorsolásról.

„Szerintem itt már nincs olyan csapat, amelyet bárki is szeretne megkapni – idézi Iváncsik Gergőt a Veszprém honlapja. – A legjobb négy együttes jutott ide, egyáltalán nincs könnyű ellenfél. Csapaton belül ment a tippelgetés, vajon kit sorsolnak ki ellenfelünknek, én is azok között voltam, akik a PSG-t mondták, és ez be is jött. A körülmények és a mérkőzések felvezetése biztosan olyan lesz, mint az elmúlt években. Egy meccsen múlik, hogy döntőt játszunk-e, de előtte a párizsiakra kell koncentrálni, és a legjobban felkészülni rájuk. Jó volt ez a Montpellier elleni találkozó abból a szempontból, hogy az eddigi meccseinket úgy játszottuk, hogy az első félidőben teljesítettünk jól, aztán a másodikban visszaestünk. Ez most pont fordítva történt, ami szerintem minket is meglepett kissé. Szerencsére nem maradtunk bent az öltözőben, hanem magunkra találtunk, s úgy jöttünk ki a szünet után, ahogyan kell.”Iváncsik Gergőt a Veszprém honlapja. – A legjobb négy együttes jutott ide, egyáltalán nincs könnyű ellenfél. Csapaton belül ment a tippelgetés, vajon kit sorsolnak ki ellenfelünknek, én is azok között voltam, akik a PSG-t mondták, és ez be is jött. A körülmények és a mérkőzések felvezetése biztosan olyan lesz, mint az elmúlt években. Egy meccsen múlik, hogy döntőt játszunk-e, de előtte a párizsiakra kell koncentrálni, és a legjobban felkészülni rájuk. Jó volt ez a Montpellier elleni találkozó abból a szempontból, hogy az eddigi meccseinket úgy játszottuk, hogy az első félidőben teljesítettünk jól, aztán a másodikban visszaestünk. Ez most pont fordítva történt, ami szerintem minket is meglepett kissé. Szerencsére nem maradtunk bent az öltözőben, hanem magunkra találtunk, s úgy jöttünk ki a szünet után, ahogyan kell.”

Hogyan szerepel a Veszprém a férfi kézilabda final fourban?

 

Az idén végre megnyeri! Az első helyhez kevés, de a döntő kinéz. Legjobb esetben harmadik lesz. A final fourban mindenki jobb nála. Nem érdekel a kézilabda.

Szavazásomat meg akarom írni cikkhozzászólásként (csak bejelentkezett felhasználóknak):

Mehet !
Eredmények állása
mceBlockPasteEnd

Cristian Ugalde úgy véli, a Veszprém legyőzheti a PSG-t.

„A sorsolás előtt nem volt kívánságom, hogy kivel játsszunk. Úgy gondolom, hogy megérkeztünk a négy legjobb csapat közé, még akkor is, ha a másik hármat nem tudtuk legyőzni idén. Emiatt most már csak egy esélyünk van a javításra. A karácsonyi szünet óta meccsről meccsre fejlődünk. Jó formában vagyunk, és szerintem megverhetjük a Párizst. Itthon egy góllal kaptunk ki, kint pedig úgy, hogy jól játszottunk. Megverhetjük őket, mint ahogy azt tettük az elmúlt években, a negyeddöntőkben. Ez a meccs jóval fontosabb lesz, mint a novemberi, elvesztett találkozók voltak.”

„Az első gondolatom a sorsolás után: már megint egy francia csapat – mondta mosolyogva Dragan Gajic. – Egyet kiejtettünk, most pedig egy másikkal játszunk. Nekem személy szerint egyébként nem volt kívánságom arra vonatkozóan, kivel szeretnék játszani. Egyik résztvevőt sem győztük még le ebben az idényben, szóval most már itt az ideje egy diadalnak. Nyernünk kell a Párizs ellen, aztán lehetőleg még egy győzelem a döntőben.”

FÉRFI KÉZILABDA BL, NÉGYES DÖNTŐ (KÖLN)
AZ ELŐDÖNTŐBEN (június 3.)
15.15: TELEKOM VESZPRÉM–PSG (francia) (Tv: Sport1)
18.00: Vardar Szkopje (macedón)–Barcelona (spanyol) (Tv: Sport1)
HELYOSZTÓK (június 4.)
15.15: a 3. helyért (Tv: Sport1)
18.00: döntő (Tv: Sport1)

Az elődöntőkre június 3-án (szombat), 15.15-kor és 18 órakor kerül sor, a Veszprém játssza a korábbi mérkőzést. A bronzmeccs és a döntő június 4-én (vasárnap) lesz, előbbi 15.15-kor, utóbbi 18 órakor kezdődik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik