Férfi kézi BL: Ilics, Ruesga és Fazekas elismerése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.02. 20:53
Momir Ilics, az MKB-MVM Veszprém átlövője is bekerült a férfi kézilabda Bajnokok Ligája final fourjának álomcsapatába. A BL gólkirálya mellé három flensburgi, két kieli és egy barcelonai játékos. Érdekesség, hogy az amúgy inkább átlövőként számításba vett Sziarhej Rutenkát beállóként is kiemelkedőnek látták a szakemberek.
Az EHF Tv elkészítette szokásos összeállítását a legszebb gólokból és védésekből is. Utóbbiak közé a flensburgi Mattias Andersson két megmozdulással is bekerült, az elődöntőben, Nikola Karabatic hetesénél bemutatott bravúrja nyert. A leglátványosabb találatok közé bekerült Carlos Ruesga THW Kiel elleni bombája is, Hampus Wanne hetese „nyert” csapattársa, Holger Glandorf Barcelona elleni, a rendes játékidő utolsó előtti másodpercében szerzett gólja előtt.Az álomcsapat tagjainak legjobb megmozdulásait itt nézheti meg! itt nézheti meg! A legszebb védéseket
itt, a legmutatósabb gólokat pedig itt tekintheti meg!

FÉRFI KÉZILABDA BL
A FINAL FOUR ÁLOMCSAPATA:
Mattias Andersson (svéd, Flensburg) – Gudjon Valur Sigurdsson (izlandi, THW Kiel), Momir Ilics (szerb, MKB-MVM Veszprém), Aron Pálmarsson (MVP, izlandi, THW Kiel), Sziarhej Rutenka (fehérorosz, Barcelona), Holger Glandorf (német, Flensburg), Lasse Svan (dán, Flensburg)

A Nemzeti Sport Online olvasói szavazhattak arról, hogy kit láttak a hétvége legjobbjának a Veszprémből (szavazás). A szurkolóknál Fazekas Nándor kapta a legnagyobb elismerést, és vele együtt a legmagasabb átlagot. A legrosszabb kalkulust – nem meglepő módon – a Kiel ellen jogosan kizárt, így a Barcelona ellen már nem is játszó Renato Sulic érdemelte ki.

SZAVAZÁS

Hogyan értékeli a Veszprém játékosainak a final fourban nyújtott teljesítményét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik