Férfi kézi BL: Ennél többet már tényleg nem tudunk edzeni – Nagy László

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.04. 09:51
A Telekom Veszprém hazai pályán 29–28-ra kikapott a Rhein-Neckar Löwentől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 6. fordulójában. A találkozó után az NSO Tv stábja Nagy Lászlóval és Jamali Imannal beszélgetett.

Jamali Iman először a közönségnek köszönte meg a buzdítást.Jamali Iman először a közönségnek köszönte meg a buzdítást.

„Az üzenetért is hálásak vagyunk, amit kaptunk tőlük, nagyon motivált minket. Szomorú vagyok, hogy nem sikerült győznünk, de azt megígérhetem, hogy nagyon keményen fogunk dolgozni, hogy újra a győzelem útjára léphessünk és a legmagasabb szintre jussunk. Davis mesternek szeretném megköszönni a bizalmat, mert már nagyon régen nem játszhattam Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Megígérem: nagyon keményen fogok dolgozni azon, hogy még többet segíthessek a csapatnak.”

Nagy László összeszedte azt a néhány dolgot, ami kellett volna a sikerhez:

„Egy kipattanó labda, eggyel több értékesített helyzet, eggyel több blokkolás. Egyértelmű, hogy szerettük volna megnyerni a meccset. Nem állunk a helyzet magaslatán. Viszont dolgozunk, ennél többet már valóban nem tudunk edzeni, előbb-utóbb be kell érnie ennek a munkának. Elszántak vagyunk, és nyerni szeretnénk a közönség miatt. Szeretnénk, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen. Egy-két győzelem biztosan sokat lendítene a csapat önbizalmán. Eléggé nehézkes időszakot élünk itt az ősz derekán, de bízunk az előrelépésben.”

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, A-CSOPORT
6. FORDULÓ
Telekom Veszprém–Rhein-Neckar Löwen (német) 28–29 (12–15)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik