Férfi kézi BL: A szurkolók biztosan nyernek - Császár

Vágólapra másolva!
2014.04.02. 09:00
null
Császár Gábor szerint apróságok dönthetnek a Veszprém elleni párharcban (Fotó: Imago)
Mint ismert, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolásán az MKB-MVM Veszprém Császár Gábor csapatát, a PSG-t kapta ellenfélül. A francia együttes magyar légiósa szerint a szurkolók biztosan nyernek a párosítással.

 

– Mi volt az első gondolata a sorsolás hallatán?
– Hogy újra jöhetek Magyarországra. Ebben a percben is úton vagyok, autózom haza a feleségemmel, éppen Ausztriában vagyunk – mondta Császár Gábor kedden a Nemzeti Sport megkeresésére. – Szerdán csatlakozom a Vecsésen tréningező válogatott kerethez.

– Mi a tippje a negyeddöntőre?
– Óriási meccset játszunk Párizsban és Veszprémben is, ahová mindig örömmel térek vissza. Kicsin fog múlni a továbbjutás, de jósolni nem szeretnék. A szurkolók biztosan nyernek, mert döntőnek beillő mérkőzéseket láthatnak.

– Orvosnál járt hétfőn Párizsban. Mi a baja?
– Szerencsére nincs nagy gond. A szombati edzésen becsípődött az egyik ideg a derekamban, de már lazul, múlik a fájdalom. Ezt már megbeszéltem a válogatott orvosával, Erdélyi Gábor doktorral is.

– Vagyis edzhet és játszhat?
– Igen. Remélem, nem újul ki a fájdalom, és a németek ellen is szerepelhetek pénteken és szombaton Oldenburgban és Lingenben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik