Férfi kézi BL: a szegediektől nem kért semmit az EHF

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 08:28
null
A csúnya jelenetek miatt az EHF vizsgálatot indított (Fotó: Török Attila)
Sporttól idegen jelenetek tanúja volt a közönség a szegedi sportcsarnokban, a Mol-Pick Szeged és a Vardar Szkopje Bajnokok Ligája-csatájának utolsó percében. A vasárnapi visszavágón nyert ugyan a magyar kézibajnok, mégis a Vardar jutott tovább.

 

 

„A találkozó vége előtt fél perccel Rogério Moraes hátulról leterítette Bánhidi Bencét, akinek Dainis Kristopans is nekiesett – idézte fel a történteket Szűcs Ernő, a szegediek elnöke. – Ezért és a pályán történt további csúnya jelenetekért az EHF vizsgálatot indított. Erről bennünket nem kell értesítenie, tőlünk nem is kér semmit. Mégis remélem, Moraes tette nem marad büntetlen.”

A magyar szövetség operatív igazgatója, Novák András szerint az EHF bekérte a hivatalos helyszíni jelentéseket, ezek alapján dönt, hogy kezdeményez-e fegyelmi eljárást.

„Sajnos goromba, provokatív választ adott néhány szkopjei játékos a szegediek nemes gesztusára, akik bordó-fekete élőképpel fejezték ki szolidaritásukat, mivel a megszűnés határán áll a Vardar” – mondta Novák András.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik