Kézi BL: a PSG elleni meccsre nem lesz jegyértékesítés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.22. 17:12
A megnövekedett előzetes igények teljesítése után nem maradt értékesíthető jegy, így sem a veszprémi aréna jegypénztárában, sem az interneten nem lesz jegyértékesítés a szombati MKB-MVM Veszprém–PSG férfi kézilabda BL-negyeddöntős mérkőzésre.

A Veszprém a negyeddöntő első mérkőzésén 28–26-ra győzött Párizsban, így érthető a fokozott érdeklődés. A visszavágót azonban sok szurkoló csak televízión vagy kivetítőn követheti figyelemmel.A Veszprém a negyeddöntő első mérkőzésén 28–26-ra győzött Párizsban, így érthető a fokozott érdeklődés. A visszavágót azonban sok szurkoló csak televízión vagy kivetítőn követheti figyelemmel.

A klub a következő közleményt adta ki ezzel kapcsolatban:

Az MKB-MVM Veszprém értesíti kedves szurkolóit, hogy a PSG elleni hazai összecsapásra a megnövekedett előzetes igények teljesítése után (pl. szponzorok, EHF) nem maradt értékesíthető jegy. Így sem az Aréna jegypénztárában, sem az interneten nem lesz jegyértékesítés a szombati meccsre!

A meccsről lemaradó szurkolóknak kárpótlást jelenthet, hogy a Telekom segítségével az Aréna előtti téren egy hatalmas méretű kivetítőn (természetesen ingyenesen) követhetik nyomon a meccset az érdeklődők. A kivetítő előtt 500 néző (ülőhely) befogadására alkalmas terület lesz sörpadokkal berendezve! A részletekkel hamarosan jelentkezünk a csapat hivatalos Facebook-oldalán (program stb.).

Tudjuk, hogy ez nem vigasztalja maradéktalanul a kívül rekedt szurkolókat, de reméljük, hogy némi kárpótlást jelent. Sajnos az összesen eladható kb. 2000 jegyre közel 8000 igény érkezett, amelyeket teljesíteni képtelenség volt, ezért dolgoztunk az elmúlt hetekben azon, hogy legalább kivetítőn követhessék az Aréna mellett a szurkolók az összecsapást. A találkozó után természetesen nem lesz azonnal elbontva a berendezés a térről, azt a szurkolók estig használhatják.

MKB-MVM Veszprém

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik