Férfi kézi: az új edzővel a nyolcba vágynak a fiatalos pécsiek

M. Z.M. Z.
Vágólapra másolva!
2012.06.26. 16:54
Címkék
Bemutatták Pécsett az élvonalbeli férfi kézilabdacsapat új vezetőedzőjét, Koleszár Györgyöt. Az eddig az utánpótlásban dolgozó szakember a fiatalokra támaszkodna, a tavalyi szezonban tizedik helyen végzett csapat magja mellé hét-nyolc saját nevelésű játékost építene be.

„Hudák Henrik távozása miatt kapusposzton kell megoldást találnunk – említette a legnagyobb kérdést Koleszár György. – Jó lenne előrelépni, vagyis a nyolc között végezni az alapszakaszban, de ez borzasztó nehéz lesz, mert mindegyik rivális erősödött, és egyébként is, kijelenthetjük, világszínvonalú a magyar bajnokság. A legfontosabb azonban, hogy most nekünk van a legfiatalabb csapatunk, amelynek három év alatt kell beérnie.”Koleszár György. – Jó lenne előrelépni, vagyis a nyolc között végezni az alapszakaszban, de ez borzasztó nehéz lesz, mert mindegyik rivális erősödött, és egyébként is, kijelenthetjük, világszínvonalú a magyar bajnokság. A legfontosabb azonban, hogy most nekünk van a legfiatalabb csapatunk, amelynek három év alatt kell beérnie.”

Kapusposzton a Bácskapalánk 24 éves kapusa, Osvald Damir került képbe, és felvetődött egy 23 éves szintén szerb jobbátlövő is, Szasa Vujasinovics, aki a legutóbbi szezonban Spanyolországban légióskodott.

Nem kizárt Szőllősi Bence érkezése sem Balatonfüredről, az átlövő ugyanis Pécsett kezdi meg orvosi tanulmányait.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik