Férfi kézi: Ancsin a Szegedtől a Veszprémhez szerződött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.23. 13:29
null
A Szeged gyengült, a Veszprém erősödött: Ancsin klubot váltott (Fotó: Hegedüs Gábor)
A Mol-Pick Szeged válogatott kézilabdázója, Ancsin Gábor a rivális MVM Veszprémhez szerződött. A játékos hároméves megállapodást kötött új klubjával, amelynek a neve is új lesz a következő idényben.

Az újabb aranyérmét a hétvégén megszerző Veszprém pont a bajnoki ezüstérmes Szegedtől szerződtette a csapat egyik magyar válogatott játékosát. Ancsin Gábor ugyanis úgy döntött, hogy nem hosszabbít Szegeden, és a riválisnál folytatja pályafutását.

Ancsin 2011-ben érkezett Szegedre, 2014-ben EHF-kupát nyert a Pickkel. A távozó jobbátlövő hároméves szerződést kötött a Veszprémmel, amelyben a 27-es mezben szerepel. A posztján Nagy Lászlóval kell megküzdenie a játéklehetőségért, miután a sokszor sérüléssel bajlódó német Christian Zeitz valószínűleg távozik a szezon végén.

A Veszprém ma tartott sajtótájékoztatót, amelyen azt is bejelentette, hogy a következő szezontól a Telekom névadó szponzora lesz az együttesnek.

Ancsint bemutatták Veszprémben (Fotó: veszpremhandball.hu)
Ancsint bemutatták Veszprémben (Fotó: veszpremhandball.hu)


„A megállapodás szerint a 2016–2017 bajnoki idénytől a Veszprém Handball Team Zrt. által működtetett csapatok, az U10-től a felnőttcsapatig valamennyi hazai és nemzetközi versenyen Telekom Veszprém Kézilabda Csapat (Telekom Veszprém Handball Team) néven szerepelnek” – olvasható a veszpremhandball.hu-n.

ANCSIN GÁBOR EZÉRT SZERZŐDÖTT A VESZPRÉMHEZ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik