Férfi kézi: a veszprémi átlövő lett az alapszakasz MVP-je

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.31. 14:08
null
Momir Ilics újabb rangos elismerést kapott (Fotó: Földi D. Attila)
Az edzők és játékosok szavazatai alapján Momir Ilics lett a SEHA-liga alapszakaszának legjobb játékosa. A szerb átlövő mögött az MVM Veszprém csapatkapitánya, Nagy László kapta a legtöbb szavazatot, míg a harmadik Sterbik Árpád, a Vardar Szkopje kapusa lett.

 

Ilics és Nagy mellett még az irányító Chema Rodríguezt látták a posztján a legjobbnak a szavazók a Veszprémből, míg Mikler Roland, Gasper Marguc, Aron Pálmarsson, Andreas Nilsson, Ivan Sliskovic, Schuch Timuzsin, Mirsad Terzic és Cristian Ugalde egyaránt bekerült a legjobb háromba. Az edzők közül Veszelin Vujovics kapta a legtöbb voksot.

A SEHA-liga négyes döntőjét a hét végén rendezik: a pénteki elődöntőben a Veszprém ellenfele tavalyi döntős riválisa, a Meskov Breszt lesz, míg a PPD Zagreb a Vardar Szkopjéval találkozik, a bronzmeccset és a finálét vasárnap rendezik.

A SEHA-LIGA ÁLOMCSAPATA
Sterbik Árpád (Vardar Szkopje, 69 szavazat) – Timur Gyibirov (Vardar Szkopje, 63), Momir Ilics (MVM Veszprém, 88), Chema Rodríguez (MVM Veszprém, 43), Rasztko Sztojkovics (Meskov Breszt, 53), Nagy László (MVM Veszprém, 70), Zlatko Horvat (PPD Zagreb, 68). Legjobb védő: Ilija Abutovics (Vardar Szkopje, 36). Legjobb edző: Veszelin Vujovics (PPD Zagreb, 61)

FÉRFI KÉZILABDA SEHA-LIGA, FINAL FOUR, VARASD
ELŐDÖNTŐ (péntek)
MVM Veszprém–Meskov Breszt (fehérorosz) 18.00 (tv: DIGI Sport1)
PPD Zagreb (horvát)–Vardar Szkopje (macedón) 20.30 (tv: DIGI Sport1)
HELYOSZTÓK (vasárnap)
Bronzmérkőzés 16.30 (tv: DIGI Sport1)
Döntő 19.00 (tv: DIGI Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik