Férfi kézi: a Veszprém új légiósa egy nagy diadalról álmodik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.21. 18:23
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának nyári szerzeménye, William Accambray a klub hivatalos honlapjának elmondta: pályafutása során már szinte minden rangos viadalt megnyert, egy nagy diadal azonban még hiányzik a listáról: a Bajnokok Ligája-győzelem.

„Minden trófeát megnyertem Franciaországban, a bajnokságot és a kupát is, és a válogatottal is mindent elértem, de egy nagy diadal még hiányzik: a BL-győzelem. Remélem, sikerül megnyernem ezt a Telekom Veszprémmel, hiszen nagyon jó csapatunk van– idézi a klub honlapja William Accambray-t. – Lenyűgöző ez a keret, amelynek egyértelmű, hogy meg kell nyernie a magyar bajnokságot. Ljubomir számomra a világ egyik legjobb edzője, aki nagy tapasztalattal rendelkezik. Az ő személye fontos számomra, ahogy a remek öltözői hangulat is. Úgy gondolom, hogy együtt sok szép eredményt tudunk elérni.”William Accambray-t. – Lenyűgöző ez a keret, amelynek egyértelmű, hogy meg kell nyernie a magyar bajnokságot. Ljubomir számomra a világ egyik legjobb edzője, aki nagy tapasztalattal rendelkezik. Az ő személye fontos számomra, ahogy a remek öltözői hangulat is. Úgy gondolom, hogy együtt sok szép eredményt tudunk elérni.”

„Számomra a Veszprém a világ négy legjobb csapatának egyike, amely folyamatosan részt vesz a Bajnokok Ligája final fourjában. Biztos vagyok benne, hogy ez a csapat képes lesz arra, hogy megnyerje a BL-t, éppen ezért könnyű döntés volt a részemről, hogy ide igazoljak – folytatta a francia légiós, aki önmagát is bemutatta röviden. – A játékomat a nagy lövések jellemzik, mivel a szüleimnek köszönhetően erős karom és vállam van. Ők ugyanis nehézatléták voltak, diszkosz- és kalapácsvetők. A magánéletben kedves vagyok és vicces. Ha valaki nem ismer, nem gondolná rólam, hogy vicces vagyok, pedig de.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik