HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.25 18:38 Frissítve: 2017.09.25 18:54

Férfi kézi: „A Veszprém a legjobbkor mutatta meg, mit tud”

2018 nyarán csatlakozik a Telekom Veszprém csapatához Kentin Mahé, aki szombaton a Flensburg játékosaként lépett pályára a Veszprém Arénában. Jelenlegi csapata egygólos vereséget szenvedett, Mahé a találkozó után exkluzív interjút adott a Sport TV-nek.

HIRDETÉS

 

A Telekom Veszprém nyáron kinevezett vezetőedzője, Ljubomir Vranjes korábbi klubja, a Flensburg ellen irányította csapatát először hazai pályán a BL mostani szezonjában. Nem is sikerülhetett volna sokkal izgalmasabbra a mérkőzés, ami veszprémi sikerrel zárult. Négygólos hátrányból fordított a magyar bajnok, nem meglepő, hogy az EHF Lékai Mátét és Nagy Lászlót is beválasztotta a forduló válogatottjába.

A másik oldalon Kentin Mahé két gólt dobott, méghozzá leendő csapatának, hiszen jövő nyártól a Veszprém játékosa lesz. Következő együtteséről az alábbiakat mondta a Sport TV-nek a találkozó után: „Nagyon jól játszott ma a Veszprém, látszik, nagyon tapasztalt csapat. A legjobb időben megmutatta, mire képes. Most is láthattuk, még akkor is meg tudja fordítani a meccset, ha a másik csapat kicsit jobb. A Veszprémben minden poszton kiváló kézilabdázók vannak, s a padon ott egy remek edző. Emiatt aztán tényleg nagyon-nagyon jó csapat.”

Ritkán fordul elő egy játékossal, hogy idegenben az ellenfél szurkolói hatalmas ovációval fogadják, azonban a Flensburg szélső-irányítójával ez történt. Jól is esett neki: „Szívet melengető volt. Ha valaki idegenben játszik és így köszöntik a nézők, ez egyszeri és megismételhetetlen – fogalmazott az interjúban, és rátért arra is, mit vár a következő évadtól: – Hú, jövőre? Biztosan nagyon eredményes időszak lesz. Reménykedem. De addig még sok idő van hátra.”

Arra a kérdésre is válaszolt, előfordulhat-e, hogy mindkét csapat ott lesz jövőre a Final4-ban: „Miért ne? Én mindenesetre mindkét csapatnak azt kívánom, érje el a célját és jusson be a kölni final fourba.”

A Kentin Mahéval készült exkluzív interjút a Sport1-en hétfő este 20 órakor kezdődő Harmadik Félidőben láthatják a nézők, ahol többek között a Ljubomir Vranjessel való kapcsolata is szóba kerül.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.12 00:42:24

Kézilabda nemzetisport.hu

2018.11.11 16:06:23

Kézilabda nemzetisport.hu

Félidőben még a Skjern vezetett, mégis háromgólos szegedi siker született a BL-ben.

2018.11.11 14:13:47

Kézilabda nemzetisport.hu

A szünetben már hét góllal vezetett a román sztárcsapat, ennek ellenére az FTC továbbjutott.

2018.11.10 14:48:50

Kézilabda nemzetisport.hu

A meccs elején gyorsan ellépett néggyel a magyar csapat, de az átlövők szétlőtték Mikler kapuját.

2018.11.10 13:15:36

Kézilabda nemzetisport.hu

A Krim elleni sikerrel máris bebiztosította a csoportelsőséget a címvédő.

HIRDETÉS
HIRDETÉS