Férfi kézi: A teljesítményem nyomon követhető – Bartók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 20:51
null
Bartók Donátot elszomorította, hogy lemaradt a világbajnokságról (Fotó: Kovács Anikó/MKSZ)
A német Bundesligában szereplő Lemgo játékosa, Bartók Donát a decemberi edzéseken nem tűnt megfelelőnek a kombinatív játékban, ezért a pályán a többiekkel sem találta az összhangot, nyilatkozta a Reggeli Startban Vladan Matics, a férfi kézilabda-válogatott egyik szövetségi kapitánya. Bartók szerint ő semmilyen visszajelzést sem kapott a szakvezetéstől.

 

„Számomra semmilyen visszajelzés sem érkezett a kapitányok részéről azzal kapcsolatban, hogy a kombinatív játékkészségemmel probléma lenne. Nem esett szó arról, hogy min kellene javítanom, változtatnom a csapat eredményessége és a beilleszkedés érdekében” – nyilatkozta a hetmeteres.com-nak Bartók Donát, aki azon is meglepődött, hogy Matics szerint keveset játszik a klubjában.

„A teljesítményem folyamatosan nyomon követhető a Bundesligában, én elégedett vagyok az őszi játéklehetőségekkel klubomban, úgy gondolom, hogy sok örömet okozhattam a Lemgónak, és a jobbátlövőposztot védekezésben és támadásban is sikerült megoldanom” – folytatta Bartók, aki ősszel a Bundesligában 55 gólt szerezve a harmadik volt csapata házi góllövőlistáján.

Hozzátette, nagyon elszomorította, hogy lemaradt a világbajnokságról, de ez egyben motivációt és pluszerőt ad neki a következő időszakra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik